USR PLUS nu-l mai vor pe Florin Cîțu premier. Ludovic Orban, reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook Ludovic Orban
Ludovic Orban a venit cu o reacție după ce au apărut informații potrivit cărora USR PLUS nu-l mai vor premier pe Florin Cîțu.

"Decizia de susținere în funcția de premier a domnului Florin Cîțu a fost o decizie a PNL și ulterior a formațiunilor politice din Coaliție. Schimbarea premierului nu poate fi decisă decât tot în Coaliție, iar în ceea ce ne privește pe noi, PNL, când am luat decizia de a-l sprijini pentru funcția de prim-ministru pe Florin Cîțu, am analizat această candidatură, l-am sprijinit și îl sprijinim în continuare. 

Din punctul de vedere al PNL noi suntem angajați printr-un acord de guvernare alături de partenerii de guvernare și decizia noastră foarte clară este de a menține această coaliție și din punctul nostru de vedere nu există în momentul de față o altă soluție politică pentru o majoritate guvernamentală. (...) Eu zic să lăsăm lucrurile să deruleze, să vedem deciziile, să vedem declarațiile și de asemenea, să nu încercăm să punem niște întrebări la niște situații care din punctul meu de vedere nu există.", a declarat Ludovic Orban într-o conferință de presă.

VEZI ȘI: USR PLUS, condiția de a rămâne la guvernare: Fără Cîțu - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel