USR-PLUS, miting Cluj. Cioloș, taxat pe internet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș
USR+PLUS organizează primul miting electoral astăzi la Cluj.

Mitingul se desfășoară la un an după moartea Doinei Cornea, importantă disidentă anticomunistă, bătută și urmărită de Securitate. Doina Cornea s-a stins din viață la data de 4 mai 2018. Momentul mitingului a fost taxat pe rețelele de socializare de unii internauți. 

Aceștia au considerat momentul inoportun și au amintit de scandalurile în care a fost implicat Dacian Cioloș prin acuzele aduse formațiunii sale, dar și declarația fostului premier care preciza că „există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate”. 

Alianța 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral la Cluj Napoca pe data de 5 mai. La miting vor fi prezenți președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, a anunță USR.

Potrivit sursei citate, alegerea Clujului se datorează faptului că a adunat cele mai multe semnături pentru două campanii cetăţeneşti, dar şi scorului pe care l-ar obţine alianţa la alegeri, conform unui sondaj de opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel