USR atacă PNL pe dosarele de la DNA. Ceartă la Iași
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
foto: gov.ro
foto: gov.ro
Costel Alexe a fost întrebat, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean Iaşi din acest an, ce se întâmplă cu dosarul său de la DNA. Cum a răspuns fostul ministru al Mediului, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean.

Ştefan Tănasă, consilierul USR PLUS, a spus că dosarul în care apare numele lui Alexe, dar şi alte dosare în care acesta ar fi implicat îl fac pe el şi pe colegii săi să îşi pună “un semn de întrebare asupra modului în care va fi condusă această instituţie în viitor”.

“În acest sens, aş vrea să ştiu cum explicaţi această situaţie, având în vedere că imaginea Consiliului Judeţean a fost grav afectată din cauza problemelor pe care dumneavoastră le aveţi”, l-a întrebat Ştefan Tănasă, potrivit Mediafax.

“Reprezint cât mai bine interesele judeţului, mai ales la Bucureşţi, cât şi în judeţul nostru. Vă asigur că în momentul de faţă eu sunt cel care trebuie să demonstreze nevinovăţia în alte părţi, iar dumneavoastră, domnule Tănase, v-aş recomanda să citiţi mai puţin presa că s-ar putea să fiţi mai informat”, i-a răspuns Costel Alexe.

Costel Alexe a fost pus sub urmărire penală într-un dosar în care este suspectat că a cerut şi primit 22 de tone de tablă, în valoare de 103.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel