USR, atac: Trebuie să ia locul nemernicilor de la guvernare
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Bărbatul care a fost operat din cauza unui capac al unei grenade a luat o infecție, posibil din spital. El este din USR, partid care a transmis un mesaj dur. 

”Nu s-a schimbat nimic de la Colectiv! Colegul nostru Doru Oprea, care a fost operat după mitingul din 10 august pentru a-i scoate din picior capacul unei grenade folosite de jandarmi, a ieșit din spital cu o infecție! De ce după aproape trei ani de la tragedia din Colectiv, nu s-a schimbat nimic în spitalele din România, iar pacienții sunt infectați cu diverse bacterii care le pun viața în pericol?

Pentru că România are în continuare penali și corupți la conducere! Nimeni nu și-a asumat responsabilitatea cu adevărat pentru ce s-a întâmplat după tragedia de la Colectiv, așa cum nimeni nu își asumă responsabilitatea după mitingul din 10 august.

România are nevoie de schimbare! Oamenii integri și competenți trebuie să ia locul nemernicilor de la guvernare! Schimbarea pe care inițiativa Fără penali în funcții publice o propune ține de supraviețuire!” a scris USR pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel