USL Dâmbovița scârție din toate balamalele
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Adrian  Țuțuianu, președintele CJ și al organizației PSD Dâmbăvița, a  declarat miercuri că a constatat la Consiliul Local Târgovişte realizarea unei alianţe politice care dinamitează  USL în judeţ şi a cerut medierea de la nivel central. 

Potrivit lui Ţuţuianu, în şedinţa de marţi a Consiliului Local Târgovişte, consilierii PNL au votat împreună cu cei ai PDL şi PPDD schimbarea Consiliului de Administraţie şi a reprezentantului CL în Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. În opinia preşedintelui CJ Dâmboviţa, atitudinea noii majorităţi PNL-PD-L-PP-DD a fost total ilegală, în condiţiile în care nu au fost consultaţi nici reprezentanţii ADI Apă. Adrian Ţuţuianu a afirmat că toate aceste situaţii se datorează jocurilor murdare pe care aşa înţelege liderul liberarilor dâmboviţeni, Mihai Volintiru să le facă. Ba mai mult, preşedintele CJ Dâmboviţa a sesizat deja şi Prefectura Dâmboviţa cu privire la situaţia creată marţi, în Consiliul Local Municipal Târgovişte.  Ţuţuianu a spus că această alianţă din Consiliul Local Municipal Târgovişte dinamitează USL Dâmboviţa.

Se cere medierea de la centru

În acest sens, conducerea fllialei social-democrate a anunţat conducerea partidului şi a cerut medierea de la nivel central.

Adrian Ţuţuianu  a trimis o solicitare scrisă la nivel central solicitând medierea funcţionării USL în Dâmboviţa:”La modul în care a înţeles domnul Volintiru (președintele PNL Dâmbovița, NR) să facă politică m-am văzut nevoit să solicit în scris la nivel central medierea funcţionării USL în Dâmboviţa.Nu mă refer la toată USL, ci doar la PNL.Cu PC ne înţelegem excelent", a declarat Adrian Țuțuianu pentru partener.ro.

 În replică, liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru a declarat că USL funcţionează în judeţul Dâmboviţa, iar oamenii colaborează, dar preşedintele PSD Dâmboviţa "are o problemă de poziţionare în legătură cu PNL".

Conflictul în cadrul USL Dâmbovița nu este nou. În luna aprilie, Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița, acuza organizația județeană a PNL că s-a aliat cu PP-DD și PDL pentru a pune presiune pe PSD în vederea numirii unor persoane în funcțiile publice a unor “membri marcanți” ai PDL care au fost reevaluați de PNL. Țuțuianu  declara că din acest motiv PNL-PDL-PP-DD boicotează ședințele de CJ.

Premierul Victor Ponta declara atunci că îi va împăca, așa cum a făcut peste tot. Liderul PSD arăta că principala problemă la nivelul CJ Dâmboviţa ţine de starea de faliment financiar a acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel