Usain Bolt, fotbalist. Marele campion a SEMNAT cu o echipă de fotbal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cel mai rapid atlet din lume avea o dorinţă arzătoare: să joace fotbal la un club profesionist. 

Acum "Fulgerul" îşi va arăta calităţile pe teren, după ce pe pista de atletism a fost cel mai bun din lume, având recorduri la 100 şi 200 de metri, dar şi numeroase titluri olimpice.

Luni, Usain Bolt a alertat fanii: "Tocmai am semnat cu o echipă de fotbal. Marţi, la ora 8,00 GMT, veţi afla numele ei". Şi s-a ţinut de cuvânt. Bolt va juca pentru sud-africanii de la Mamelodi Sundowns, echipă aflată în fruntea primei divizii, scrie Prsport.

Deşi e prieten cu Sir Alex Ferguson şi un suporter al celor de la Manchester United, fostul mare atlet nu a mai ajuns să dea probe pentru "diavoli", aşa cum se discutase în trecut. A tratat şi cu nemţii de la Dortumund, dar totul a rămas la acelaşi nivel.

[citeste si]

"Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să semnez cu Manchester United...Dar, dacă Dortmund spune că sunt suficient de bun, voi merge mai departe şi mă voi antrena foarte dur. Am discutat cu Alex Ferguson şi i-am cerut să îmi pună o vorbă bună. El mi-a spus că dacă voi fi în formă şi pregătit, va vedea ce va putea face pentru mine", a anunţat recent Usain Bolt pentru presa engleză.

Totuşi, cei care au obţinut semnătura celui mai rapid om din lume sunt sud-africanii de la Mamelodi Sundowns, echipă aflată în fruntea primei divizii. "Fotbalul nu va mai fi niciodată la fel" e anunţul africanilor, iar Jermy Brockie, internaţional neo zeelandez, a declarat: "Sunt obişnuit cu alţii la antrenamente. Când l-am văzut pe Bolt a fost cu totul altceva...Luni ne-a zis managerul să venim la club, deşi aveam aveam zi liberă. A spus că are pe cineva special. Chiar a fost ceva senzaţional să stai umăr lângă umăr cu unul dintre cei mai mari atleţi din lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel