US Open. Murray nu va juca la simplu în ultimul turneu de Mare Şlem al anului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
 Tenismanul britanic Andy Murray a anunţat luni seara că nu va lua parte la proba de simplu din cadrul US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului (26 august - 8 septembrie), după eşecul suferit în primul tur la Mastersul 1.000 de Cincinnati, informează AFP.

Fostul număr unu mondial, aflat în prezent pe locul 325 în clasamentul ATP, şi-a anunţat decizia la finalul meciului pierdut în faţa francezului Richard Gasquet, în faţa căruia s-a înclinat în două seturi, 4-6, 4-6. Murray a disputat cu această ocazie primul său meci de simplu după şapte luni de la operaţia la şoldul drept pe care a efectuat-o în luna ianuarie.

'Nu voi juca la simplu la US Open. Este o decizie pe care am luat-o împreună cu echipa mea', a spus el după jocul cu Gasquet. Murray şi-a propus, în schimb, să joace la dublu şi dublu mixt la Openul Statelor Unite, programat între 26 august şi 8 septembrie. Jucătorul scoţian, în vârstă de 32 ani, a explicat că mai are încă de lucru pentru a-şi putea regăsi forma optimă şi că îşi va limita evoluţiile la simplu, luând un calcul o eventuală participare la turneul de al Winston-Salem (Carolina de Nord), care va avea loc săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel