US Open - Angelique Kerber, decizie privind noul antrenor
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Angelique Kerber nu se grăbeşte să colaboreze cu un nou antrenor înainte de US Open.

Angelique Kerber, triplă campioană de Grand Slam, a anunţat joi că nu se grăbeşte să colaboreze cu un nou antrenor, după ce a renunţat la serviciile lui Rainer Schuettler, relatează DPA.

Nu mă voi grăbi în alegerea celui potrivit. Nu vreau să iau o decizie rapidă pe care s-o regret apoi. Cred că vor fi critici. Nu toată lumea va găsi corectă această decizie şi că voi juca următoarele săptămâni fără antrenor, a declarat Kerber, 31 ani, nr. 13 WTA, care a reluat pregătirea pentru US Open după o vacanţă în Spania.

Kerber, care are în palmares Australian Open 2015, US Open 2016 şi Wimbledon 2018, a fost eliminată prematur la primele trei turnee de Grand Slam din acest an, iar colaborarea cu Schuettler s-a încheiat după doar şase luni.

Nu a fost ceea ce ne-am imaginat amândoi. Obiectivele pentru partea a doua a sezonului sunt să joc din nou consistent, să-mi revină pasiunea pe teren şi în marile turnee, a spus Kerber. Nu va fi aşa de rău, să fiu puţin liberă, a adăugat ea dacă nu va avea antrenor la New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel