Data actualizării:
Data publicării:

Ursul de pe Transfăgărășan care a salutat turiștii precum un om a devenit vedetă internațională. Celebrul site LADBible a distribuit filmarea în toată lumea (VIDEO)

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Un urs a salutat turiştii de pe Transfăgărăşan aşa cum ar face-o un cetăţean politicos şi manierat. Clipul amuzant s-a viralizat rapid.

Un urs surprins pe Transfăgărășan a devenit cunoscut peste tot în lume, prin intermediul platformei LADbible, după ce imaginile cu el salutând asemenea unui om au fost postate online.

Site-ul britanic Ladbible.com a distribuit un videoclip în care se poate vedea cum ursul care stă pe marginea drumului salută, făcând cu mâna, pasagerii unui autoturism care trece prin zonă. Imaginile au strâns peste 3 milioane de vizualizări în doar două zile.

Şoferul întoarce camera către urs, iar în clipa în care mașina trece pe lângă animal, acesta ridică una din labe într-un gest asemănător salutului între oameni.

                                                         

Întâmplarea s-a viralizat rapid, captivând atenția iubitorilor de natură și animale sălbatice din întreaga lume. Imaginile inedite cu ursul care pare să salute ca un om au stârnit uimire și admirație, iar comentariile au curs "în ploaie":

"Ia uite la el! Zici că-i om în blană de urs!"

"Ce politicos! Are maniere!"

"Un urs bine crescut!"

"Cine l-o fi învăţat să facă aşa? Poate a scăpat de la circ!"

Sunt doar câteva dintre miile de comentarii la postarea care a făcut înconjurul lumii şi prin intermediul căreia ursul nostru carpatin a devenit cunoscut peste tot pentru... "bună creştere şi maniere" - aşa cum au spus cei mai mulţi în observaţiile în scris de sub clip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel