Urs prins într-un laţ, găsit în pădure. Intervenție jandarmi
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Un urs a fost găsit, duminică dimineaţă, prins într-un laţ, în pădure, la circa doi-trei kilometri de satul Nistoreşti, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vrancea.

'În jurul orelor 08,00, la dispeceratul IJJ Vrancea, s-a primit un apel prin SNUAU 112, unde eram sesizaţi de faptul că, în pădurea de pe raza localităţii Nistoreşti, se afla un urs prins într-un laţ. La faţa locului s-au deplasat jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Lepşa, poliţişti din cadrul Secţiei Tulnici, reprezentanţi ai Fondului de Vânătoare şi ai Primăriei Nistoreşti.

În jurul orelor 10,00, ursul a fost localizat în pădure, la aproximativ 2-3 km de satul Nistoreşti. Acesta este prins într-un laţ', se arată în comunicatul IJJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, au fost luate măsuri de delimitare a perimetrului şi interzicere a accesului persoanelor neautorizate în zonă, cu scopul de a facilita intervenţia personalului specializat pentru eliberarea ursului şi redarea acestuia mediului natural.

Vezi și: Tânăr, prins cu trei kilograme de canabis. DIICOT: Firmă de curierat, folosită



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel