Data publicării:

Urmează o săptămână stresantă pentru nativii acestei zodii. Daniela Simulescu: Aveți foarte mare grijă! Nu ies toate așa cum v-ați fi dorit / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Berbec.   

Daniela Simulescu a menționat că prima zi a săptămânii este plină, cu trei evenimente importante. Potrivit acesteia, persoanele cu marcaj fix în harta natală ar putea experimenta tulburări și evenimente neașteptate, observând situații bizare în jurul lor. De asemenea, Venus formează careuri cu Saturn și Jupiter. Daniela Simulescu recomandă răbdare și precauție, având în vedere provocările aduse de Luna Plină și aspectele lui Venus.

Prima zi a săptămânii este una plină. Avem trei evenimente.

În primul rând, avem Luna Plină din Vărsător. Cei care vă știți cu marcaj fix în astrogramele natale - vorbim de Taur, Leu, Vărsător și Scorpion - s-ar putea să dormiți mai prost, să se zguduie ceva prin jurul vostru, să se petreacă tot felul de evenimente, să vă ia viața prin surprindere. Nu trebuie să se întâmple la toată lumea, dar e posibil ca majoritatea să observe tot felul de situații bizare în jur.

Tot mâine, Venus are parte de două aspecte destul de importante, din punctul meu de vedere. Este oarecum prinsă la mijloc pentru că face careul cu Saturn și face careul cu Jupiter. Știm că Saturn este marele malefic, iar Jupiter știm că este marele benefic. Venus e în Fecioară, e destul de calculată, de liniștită, de „la locul ei”. Când face opoziția cu Saturn se simte foarte neiubită, neapreciată, nevalidată, iar când face careul cu Jupiter zice: „De aia nu mai pot eu, că nu mă iubești. Lasă că tot îmi fac eu treaba”. Deci Venus în opoziție cu Saturn se abține, Venus în careu cu Jupiter exagerează, e un exces de zel.

Pe plan amoros nu este o zi foarte bună, din punctul meu de vedere, dar nici pe plan financiar pentru că Venus de fiecare dată trece și prin stomac. În cazul în care ați cunoscut o persoană, v-aș recomanda să faceți totul în timp pentru că Saturn face opoziție și zice: „Ai răbdare, nu trebuie să se întâmple lucrurile repede.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

Potrivit Danielei Simulescu, în această săptămână, Venus din casa a VI-a formează opoziție cu Saturn și careuri cu Jupiter și Marte, ceea ce poate aduce mult stres la locul de muncă. Este posibil să vă simțiți neîndreptățiți și să observați că alții sunt avantajați, chiar dacă voi munciți din greu. De asemenea, riscați să întâmpinați dificultăți neașteptate și pierderi neprevăzute. Aceasta recomandă să evitați să vă plângeți deschis și să reflectați asupra situației, mai degrabă decât să vă criticați. 

„Venus din casa a VI-face opoziția cu Saturn și face și careul cu Jupiter, după care face careul cu Marte.

La serviciu e foarte mult stres. Dacă munciți și nu sunteți în concediu apar tot felul de situații în care vi se pare că sunteți neîndreptățiți, în care vedeți că alții sunt avantajați deși voi considerați că ei nu merită, tot felul de momente în care munciți  mult și nu ies lucrurile cum ar trebui, tot felul de momente în care, deși v-ați asigurat, ați planificat, ați optimizat, aveți unele pierderi pe care nu le-ați avut în vedere.

În această săptămână vă recomand să nu vă plângeți prea mult vocal. Este una din acele perioade în care ați face bine să mergeți undeva, să vă puneți întrebări, nu să vă judecați că Venus în casa a VI-a asta face, mai ales când face opoziția cu Saturn, se judecă, se critică.

Vocea asta critică din interiorul vostru, cu cât o lăsați să crească, cu cât o hrăniți, cu atât o veți întâlni și în exteriorul vostru, veți cauta oamenii să fie supărați pe voi, să fie nervoși. La serviciu trebuie să țineți cont că șefii și colegii nu vă sunt prieteni, ei pur și simplu sunt acolo, ca și voi, să facă niște bani.

Trebuie să mai aveți foarte mare grijă la tendința aceasta de a alerga după mai mulți iepuri în același timp pentru că Jupiter din casa a III-a face careu cu Saturn din casa a XII-a. Din păcate, câteodată ca să câștigați ceva, trebuie să și pierdeți. Nu ies toate așa cum v-ați fi dorit.

Cum Mercur retrograd este în casa a V-a, în conjuncție cu Soarele, s-ar putea să fie niște momente din acestea mai ciudate pe plan personal: nu înțelegeți ce zice partenerul sau vă place de o persoană și vă grăbiți, nu vedeți anumite detalii destul de importante, din punctul meu de vedere.

Tăcerea este de aur, să știți!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel