Data publicării:

Urmează o săptămână foarte bună pentru o zodie căci pe 20 iunie avem Soarele în careu cu Neptun. Dar trebuie atenție la câteva aspecte / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @vecstock
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Taur.   

Potrivit Danielei Simulescu, pe 20 iunie, Soarele va forma un careu cu Neptun, generând confuzie, haos, neînțelegeri și autoamăgire, în special pentru cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale. Aceștia ar putea simți că lucrurile scapă de sub control, că nu mai reușesc să finalizeze sarcinile obișnuite și că devin victime ale universului.

„Pe 20 iunie avem Soarele în careu cu Neptun, Soarele care se pregătește să iasă din Gemeni și Neptun care este la ultimul grad în Pești. Acest aspect aduce destul de multă confuzie, haos, zăpăceala, neînțelegeri, autoamăgire, iluzii, mai ales pentru cei care au marcaj mutabil în astrogramele natale. Vorbim de Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești.

Voi s-ar putea să simțiți că nu puteți să puneți punctul pe i, să simțiți că toată lumea a luat-o razna, să aveți impresia că nu mai ajungeți să faceți toate lucrurile pe care le făceați altădată. Apare și puțină victimizare pentru că atunci când Soarele este bruiat de Neptun, începem să credem în tot felul de povești și să ne considerăm victime ale universului, ghinioniști.

Aș putea spune că nu este o zi bună pentru a trage de noi pentru că și obosește un careu Soare-Neptun.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/Ascendent în Taur

„E o săptămână foarte bună pentru tine. Venus, guvernatoarea ta, intră într-un semn care îți convine, în casa a treia, Mercur intră tot acolo. Gândești, vorbești, convingi, ai talent oratoric. Săptămâna viitoare ești foarte convingător. Îl ai și pe Marte în semnul tău, ești destul de ambițios și știi cum să-ți planifici timpul, astfel încât să-ți iasă toate într-un mod nemaipomenit de bun, din toate punctele de vedere.

E o săptămână în care nu prea poți să dai vina pe astre. E o săptămână destul de bună în care nu ar trebui să vă plângeți, să vă supărați, ci mai degrabă să învățați pentru că Mercur și Venus în casa a treia vă deschide mintea.

Nu trebuie să faceți facultăți și școli înalte, ci mai degrabă să vorbiți cu oamenii din jur și să nu-i discriminați și să nu aveți prejudecăți că nu ăa ajută la nimic. Marte în casa întâi înseamnă sport, mișcare, energie, activități.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel