Data publicării:

Urmează o perioadă dificilă pentru unii nativi. Daniela Simulescu: Fiți mai blânzi cu voi! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Rac. 

Daniela Simulescu a spus la ce să ne așteptăm în următoarea săptămână. 

„Azi și mâine, ne aflăm sub influența opoziției dintre Venus și Jupiter, Venus în Scorpion și Jupiter în Taur. Este un moment bun pentru cei care vor să mai rezolve câte ceva prin relațiile lor, dar un moment nemaipomenit pentru a fi generoși unii cu ceilalți.

Pe 12 decembrie avem ultima Lună Nouă din 2023. Este o Lună Nouă în Săgetător, de aceea vă spuneam că ne ajută pentru o oarecare retrospectivă, însă, în același timp, ne ajută să ne punem noi idealuri, să ne gândim la noi  aventuri în următoarea parte a vieții noastre.

Foarte interesant este că Săgetătorul își dorește foarte mult evoluție, nu stă pe loc, nu-i pasă de cele lumești neapărat, el are nevoie de multă libertate. Mă refer la arhetip, la energia Săgetătorului.

Avem o Lună Nouă în casa a 9-a. Cu această Lună Nouă va puteți face un calendar pentru 2024, cam ce v-ați dori voi să faceți, dar să aveți în vedere evoluția. Vă recomand să fiți cât mai sincer cu voi înșivă pentru 2024, să vă doriți o evoluție, însă nu una să ajungeți la Soare sau la Lună.

Când avem Lună Nouă în Săgetător vorbim de educație, vorbim de expansiune, de aventură, de călătorii. Ne referim și la călătoriile fizice, dar și cele cu gândul.

Pe 13 decembrie Mercur ne face surprize. Își începe ultima retrogradare din 2023 și o face în semnul Capricornului, însă, la un moment dat, se va întoarce în Săgetător și retrogradarea în sine se termină pe 2 ianuarie în semnul Săgetătorului.", a spus Daniela Simulescu. 

2. Sursă foto... (cancer_50842400.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @alyaromalya

Rac/Ascendent în Rac

„Lună Nouă în casa a 6-a și vă dați de lucru singuri. Dacă nu sunt proiecte pe lista voastră, le cereți. Acasă, v-ar prii foarte mult să schimbați ceva din rutină.

Mercur va retrograda în casa a 7-a. Mulți vă veți reîntâlni cu persoane din trecutul vostru, fie parteneri din zona afectivă, fie din zona profesională, dar și discuțiile cu actualul partener se vor intensifica și vor fi readuse unele subiecte de care poate ați fugit, unde nu s-au luat niște decizii. Veți fi obligați, veți avea impresia că toată lumea a luat-o razna, că nu vă puteți baza pe nimeni.

O să ajungeți în punctul în care o să spuneți: „Lasă că le fac eu iar pe toate!” O să vă dați seama că nu v-a cerut nimeni și doar voi vreți să vă chinuiți, să vă supărați. Fiți mai blânzi că, iată, vine Crăciunul și până la a fi mai blânzi cu alții, cum voi știți foarte bine să faceți, v-aș recomanda să fiți mai blânzi cu voi zilele ce urmează.”, a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel