Urmează o perioadă de vis pentru o zodie. Aspecte absolut minunate: ”Rupeți pământul”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Perioadă minunată pentru o zodie. foto Andrea Piacquadio/ pexels
Perioadă minunată pentru o zodie. foto Andrea Piacquadio/ pexels
Pentru o zodie, urmează o perioadă minunată. 

Capricorn este zodia cea mai aspectată în perioada următoare, subliniază astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. ”Marte intră în semnul vostru până în 6 martie, vis! Venus își oprește retrogradarea în semnul vostru. Vis! Mercur retrograd se întoarce în semnul vostru. Vis! Îl aveți acolo pe Pluto. Vis! Jupiter e în Pești, face sextil de semn cu toate acestea. Vis! Doar dacă stați în papuci, acasă, pe canapea, și nu mișcați nu se întâmplă nimic. Dar dacă luați toate aceste aspecte minunate și porniți la muncă, personal, profesional, vă vor ajuta. Marte vă împinge, vă dă curaj, sunteți îndrăzneți, inovatori, vizionari, îi motivați și pe ceilalți, îi încurajați.” a spus astrologul pentru nativii Capricorn și pentru cei cu ascendent în acest semn. 

”Veți organiza, îndrăzni, vă veți ocupa de lucruri, îi veți salva pe alții, pe lângă faptul că veți fi carismatici, atrăgători. Vă veți gândi: Dom`ne, dar ce s-a întâmplat, de unde atâția oameni pe mine, mă sună, mă caută, îmi scriu, ce s-a întâmplat? Asta se întâmplă: aveți aceste planete care vă roagă să vă prețuiți mai mult! Ce vă puteți dori mai mult? Nimic, vă spun eu!” a mai spus astrologul pentru nativii Capricorn, în cadrul emisiunii despre horoscopul 24 - 30 ianuarie 2022. 

”Cu Marte în semnul vostru, rupeți pământul” a mai spus astrologul. 

VIDEO HOROSCOP 24 - 30 ianuarie 2022. Vezi previziunile complete pentru fiecare zodie

Marte în Capricorn, din 24 ianuarie 2022

Luni, 24 ianuarie 2022, Marte a intrat în Capricorn. ”Vom fi mai serioși, mai inflexibili, mai rigizi, vom privi totul conservator, clasic” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 24 - 30 ianuarie 2022.

Careu între Lilith și Luna Neagră, astăzi, 25 ianuarie 2022

Astăzi este un aspect astrologic care-și va pune amprenta asupra întregii săptămâni, un careu între Lilith și Luna Neagră. ”E un aspect mai neplăcut în tot ce înseamnă negocieri, pentru că întotdeauna există ceva ascuns” a atenționat astrologul DCNews și Astrosens. În plus, Neptun este în careu cu Priapul, adică ”frica noastră imensă”, a mai subliniat Daniela Simulescu. 

În 26 ianuarie apar soluții. În 29 ianuarie, Venus își oprește retrogradarea

În 26 ianuarie, Mercur retrograd se întoarce în Capricorn și unde nu ne așteptăm, apar soluții, deciziile fiind luate de mai multe persoane. În 29 ianuarie, Mercur retrograd face o conjuncție cu Pluto, iar Venus va fi în mers direct. Chiar dacă se termină Venus retrograd în 29 ianuarie, retrogradarea va avea efecte până în 6 martie, atenționează astrologul. Revin foștii parteneri, apar teste în relație sau momente de trezire. Spre sfârșitul săptămânii, Soarele face un careu cu Uranus și, astfel, apare neprevăzutul, neașteptatul, care ne scoate puternic din zona de confort. 

Marte ne schimbă și toată săptămâna 24-30 ianuarie 2022 vom simți o astfel de energie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel