Urmărire cu focuri de armă în Pașcani. Polițiștii, pe urmele unui șofer care a lovit autospecialele
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Urmărire cu focuri de armă în Pașcani / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Urmărire cu focuri de armă în Pașcani / Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
O urmărire cu focuri de armă a avut loc în Pașcani, după ce un șofer care nu a oprit inițial la semnale a plecat lovind autospecialele. 

Poliţiştii din Pașcani au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de alarmă pentru a-l putea opri pe şoferul care intrase în mai multe maşini ale poliţiei.

„Astăzi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, condus de un bărbat. Inițial acesta a oprit, iar la scurt timp a plecat fără permisiunea polițiștilor, sens în care s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia în fața locuinței bărbatului.

În momentul blocării autoturismului, șoferul ar fi încercat să scape, lovind autospecialele de poliție cu autoturismul, fapt pentru care polițiștii au executat focuri de armă asupra pneurilor autoturismului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași pentru Jurnalul Regional, citat de BZI.

Bărbatul de 34 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă 1305 lei, conform OUG 195/2002, s-a dispus reținerea permisului de conducere și retragerea certificatului de înmatriculare.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Vezi VIDEO pe BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel