Data publicării:

Urmarire ca-n filme la Galați. Prins fără permis, într-o mașină furată

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
După o urmărire ca în filme, un bărbat din Galați a fost prins fără permis la volanul unei mașini furate. 

Un bărbat din judeţul Vaslui, fără permis şi aflat la volanul unei maşini furate, a fost imobilizat de poliţiştii gălăţeni pe DE 581, după o urmărire de zece kilometri, se arată într-o informare transmisă, duminică, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, duminică, în jurul orei 16,30, poliţiştii vasluieni au dat în consemn un autoturism care ar fi fost sustras de pe raza municipiului Bârlad. După aproximativ 30 de minute, un echipaj al Serviciului Rutier Galaţi, care se afla in patrulare pe DE 581, între localităţile Berheci şi Priponeşti, a observat autoturismul dat în consemn şi a efectuat semnale de oprire acustice şi luminoase.

Urmărire pe o rază de 10 kilometri

Întrucât bărbatul aflat la volan nu a oprit, poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând totodată întăriri de la Postul de Poliţie Munteni. După ce au urmărit autoturismul aproximativ 10 kilometri, poliţiştii l-au blocat în trafic şi l-au imobilizat pe cel aflat la volan.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul de 42 ani, din judeţul Vaslui, care ar fi sustras autoturismul, avea permisul de conducere retras din cauze medicale, neavând dreptul de a conduce, citează Agerpres. 

Bărbatul, care este cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost predat poliţiştilor vasluieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel