Data actualizării:
Data publicării:

Urmărire ca-n filme la Cluj, după ce un livrator a fost prins la furat în supermarket / „A îndesat în geacă 21 de pachete de pastă de dinți“ / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un băiat care livra mâncare, fiind angajat la una dintre cele mai cunoscute companii, a reușit să sustragă zeci de produse dintr-un supermarket.

Un curier de la una dintre cele mai cunoscute firme de acest profil a fost prins de un jandarm după ce a furat mai multe produse dintr-un supermarket, potrivit ABC News România.

Tânărul livrator a reușit să sustragă din supermarket zeci de cutii de pastă de dinți, deodorante și alte produse.

Ghinionul hoțului a fost că un jandarm care se afla în timpul liber a intrat pentru a face cumpărături în supermarketul din Florești, Cluj, iar în timp ce analiza ofertele a văzut cum livratorul își îndesa în geacă multe cutii de pastă de dinți.

„Era un cetățean care lucrează la o firmă de livrare și care a îndesat în geacă 21 de pachete de pastă de dinți. L-am somat să se oprească, dar a reușit să fugă. Am încercat să îl imobilizez cu ajutorul paznicului, dar acesta era un om în vârstă și hoțul se vedea că era bine antrenat. Nu că a făcut sport, dar a muncit serios la viața lui. A fugit în tricou. Am încercat să îl imobilizez și a renunțat la haine. Avea două rânduri de geci (n.red. probabil pentru a masca mai bine produsele furate). 

M-am luat după el pe drumul european , dar el era pe bicicletă. În timp ce goneam amândoi, i-au căzut din geanta de Glovo multe spray-uri. 

Am sunat la 112 și un echipaj de jandarmi l-a prins. Era imposibil să îl ajung din urmă pentru că el era pe bicicletă. 

Asupra lui s-au găsit și alte lucruri furate și ascunse în geanta cu care trebuia să transporte mâncare“, a spus Eduard Gârda, plutonier adjutant șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj.

În posesia sa au fost găsite și alte produse, care se pare că au fost furate din alte magazine. Potrivit primelor informații, se pare că acesta fura tot ce-i cădea în mână.

„Era bine făcut. Se vedea că a muncit la câmp. Era tare. Degeaba i-am spus să se oprească pentru că a trecut printre ușile magazinului, eu rămânând cu gecile în mână. A răsturnat produsele de pe rafturi, au pușcat berile și au căzut pe jos mai multe bunuri. Era disperat să scape“, a mai spus jandarmul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel