UPDATE: Tânăra încătușată pentru că vindea ghiocei era cunoscută pentru cerșit. Refuzase legitimarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Fata vindea coșulețe cu ghiocei
Fata vindea coșulețe cu ghiocei
O tânără care vindea ghiocei și cerșea în București a fost încătușată de un polițist, pe 30 ianuarie 2021.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu, a făcut clarificări în cazul încătușării tinerei care vindea ghiocei și „apela la mila publicului”, la Antena 3.

„La 30 ianuarie, a.c., în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secției 2 Poliție a observat, în trafic, pe raza Sectorului 1, mai exact în apropierea DN1, o tânără care apela la mila publicului. Polițiștii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Un polițist a plecat în urmărirea acesteia, a reușit să o prindă la câteva străzi distanță de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condusă la sediul subunității unde a fost amendată cu 500 de lei”, a transmis Romanescu.

Informațiile cum că era minoră sunt false, fiindcă tânăra are 21 de ani, s-a mai transmis la Antena 3. În plus, a fost declanșată o anchetă pentru a verifica dacă s-a intervenit după protocol în incident. Fata a fost amendată cu 500 de lei și are posibilitatea să o plătească în termen de 15 zile jumătate din minimul amenzii, 250 lei.

Știrea inițială

Așa cum se vede în videoclipul care circulă pe Facebook, tânăra țipă ca din gură de șarpe când un agent de poliție încearcă să o încătușeze. Tânărul polițist scoate cătușele și încearcă să i le pune fetei care vindea coșulețe cu ghiocei, în timp ce aceasta urlă cât poate. „Sunt gravidă!”, a strigat vânzătoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel