UPDATE/ Pensionara dispărută în București a fost găsită: Cu ajutorul oamenilor am reușit s-o aducem acasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Beea N Anisia
Sursa Foto: Facebook Beea N Anisia
Nepoata unei vârstnice își caută cu disperare bunica pierdută, ultima oară fiind văzută în zona Doamna Ghica.

Update: 

Pensionara a fost găsită. Nepoata sa a postat un mesaj pe Facebook.

"Cu ajutorul oamenilor am reușit s-o aducem pe buni si pe Sunny acasă, tocmai din orașul Pantelimon. Aceștia au stat nedespărțiți timp de 5 zile, respectiv 4 nopți! Acum buni și Sunny sunt acasă, cu noi! Slavă Cerului amândoi sunt bine", a scris aceasta. 

Știre Inițială: O pensionară a fost dată dispărută în București. Se pare aceasta nu a mai reușit să ajungă singură acasă din cauza unor probleme medicale. Ultima dată a fost văzută în zona Doamna Ghica. Nepoata femeii a postat mai multe detalii pe rețelele sociale.

"Nu credeam și nu voiam să ajung vreodată în situația de față, însă trebuie să cer ajutor în căutarea bunicii mele"

"Nu credeam și nu voiam să ajung vreodată în situația de față, însă trebuie să cer ajutor în căutarea bunicii mele. Ieri a fost abandonată împreună cu cațelușul meu, Sunny, de către bunicul meu în jurul orei 12:30, pe șoseaua Iancului la intersecția cu Măgura Vulturului, și din cauza unor probleme medicale ea nu a mai știut să se întoarcă acasă. A fost vazută ultima data la Lidl, la Doamna Ghica, în Baicului în jurul orei 23:00 de catre cineva (căruia i-a încredințat geanta ei cu buletin, chei, bani, care în cele din urmă a fost predată la poliție, secția 9, acesta fără să o întrebe dacă are nevoie de ajutor, a lăsat-o să plece). Era îmbrăcata cu o fustă mov, colanți de culoare neagră, și un tricou roșu sau negru. Raspunde la numele Mariana sau buni.

Dacă ați văzut-o, vă rugăm să ne contactați: 0747982082, 0721081087, 0746461348, 0720362074.
Vă rog distribuiți! Mulțumesc", a postat Beea N. Anisia, nepoata pensionarei dispărute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel