Data actualizării:
Data publicării:

Unul dintre cele mai mari jafuri din Los Angeles: Au fost furați până la 30 de milioane de dolari în numerar

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Hoții au furat 30 de milioane de dolari în numerar dintr-un depozit de bani din Los Angeles, într-unul dintre cele mai mari jafuri din istoria orașului.    

Vinovații au pătruns prin acoperiș în noaptea de duminică de Paște, au declarat surse pentru LA Times, iar jaful nu a fost descoperit decât după ce seiful a fost deschis din nou a doua zi.

Nu este clar cum au evitat să declanșeze alarma.

Clădirea se află în zona Sylmar din San Fernando Valley și este folosită pentru a depozita și a manipula numerar de la întreprinderile locale, a declarat comandantul poliției, Elaine Morales.

Foarte puțini oameni ar fi știut despre sumele mari de bani care erau depozitate acolo, a relatat LA Times.

Momentul în care a avut loc spargerea a fost comparat cu faimosul jaf din Hatton Garden din Londra

FBI investighează alături de poliție.

Momentul în care a avut loc spargerea a fost comparat cu faimosul jaf din Hatton Garden din Londra, care a avut loc tot în weekendul de Paște din 2015 - aparent ca hoții să nu fie detectați, deoarece afacerile din apropiere erau închise.

Raidul din Los Angeles are loc la aproximativ doi ani după ce 22 de saci cu bijuterii și obiecte în valoare de până la 100 de milioane de dolari au fost furați dintr-un camion aflat la aproximativ 65 de kilometri nord de Los Angeles, pe autostrada 5.

Hoții au dat lovitura când unul dintre șoferii înarmați dormea, iar celălalt își lua mâncare de la o benzinărie. Ei nu au fost prinși niciodată, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel