Unul din ucigașii lui Marian Cozma, eliberat. Gest sfidător
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Presa din Ungaria scrie că unul din ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat cu patru ani mai devreme. 

Sztojka Ivan, poreclit ”Păsărilă”, ar fi fost eliberat în 19 iulie, potrivit presei din Ungaria. Eliberarea s-a făcut cu patru ani mai devreme. Imediat după eliberare, el a petrecut. A dat o petrecere și și-a cumpărat o mașină de lux, imediat după eliberare, care, potrivit presei din Ungaria, s-ar fi făcut în secret. 

Un martor citat de borsonline.hu i-a rugat pe jurnaliști să nu-i scrie numele, de teamă. El a spus că Sztojka Ivan a fost eliberat săptămâna trecută, dar totul a fost ținut secret. ”Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine” a spus martorul. 

Este psiholog! 

”Păsărilă” este cel care a declanșat scandalul cu Marian Cozma, dar nu și cel care i-a aplicat lovitura fatală. El a studiat în închisoare psihologia și a luat chiar și diplomă. 

În octombrie 2012, Ivan a primit 13 ani de închisoare, ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9. Prima instanță l-a condamnat la 20 de ani, în apel a primit opt ani și ulterior 13. 

Fostul handbalist Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercaţie cu o bandă de rromi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel