Untold vinde NFT-uri. Festivalul scoate la vânzare momente din spectacole
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Festivalul Untold va scoate la vânzare NFT-uri, prin care cei interesați pot deveni proprietarii unor momente ale festivalului. 

Festivalul Untold este primul din lume care a scos la vânzare NFT-uri, fanii și cei interesați putând deveni proprietarii unor momente din spectacol, relatează cluju.ro. Primul NFT UNTOLD va putea fi cumpărat pe Open Sea, o platformă unde se comercializează astfel de bunuri digitale. Aici se găsesc o multitudine de categorii de obiecte, printre care și obiecte de colecție cripto, articole de joc, artă digitală și alte articole digitale bazate pe blockchain.

NFT-urile Untold sunt realizate în parteneriat cu StakeBorg. Cei care doresc să cumpere trebuie să se înregistreze întâi pe untold.com. 

NFT-ul este o certificare care permite deținătorului să își urmărească bunul digital într-un sistem blockchain, să-i verifice constant valoarea și s-o vândă la momentul potrivit. Practic, proprietarul unui bun de artă digital va deține originalul, oricâte copii s-ar putea realiza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel