Untold: Locuri de cazare în căminele studențești din Cluj Napoca
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Peste 6.000 de noi locuri de cazare sunt puse, de vineri, la dispoziția celor care ajung în septembrie, în Cluj-Napoca, la Untold. Este vorba de camere în căminele studențești, dar și în mai multe hoteluri din oraș.

Organizatorii Untold au anunțat că de vineri pe site-ul festivalului sunt disponibile peste 6.000 de locuri de cazare, unele dintre ele în căminele studențești.

„În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2, 3 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV- Agronomie), ale Universității Tehnice (UTCN 4 si 2), ale Institutului Teologic Protestant ( ITP) și ale Universității Babes- Bolyai (UBB- Economica II). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop”.

Cea mai ieftină cameră, în care se pot caza trei persoane, costă peste 2.500 de lei pentru patru nopți, iar cea mai scumpă, de doar două persoane, costă 3.300 de lei.

Fanii festivalului mai au la dispoziție și camere în hotelurile și pensiunile din oraș, care pornesc tot de la aproape 2.500 de lei, pentru două persoane, patru nopți de cazare și mic dejun, și ajung până la aproape 4.300 de lei.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel