UNPR - PMP, conflict TOTAL. DOCUMENT DUR sub semnul aniversării: Adevărata măsură a MINCIUNII
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Traian Băsescu și fostul președinte UNPR
Traian Băsescu și fostul președinte UNPR
UNPR aniversează opt ani de la înființare. 

În 1 mai, partidul urmează să sărbătorească 8 ani de la înființare. Potrivit comunicatului de presă despre aniversare, „potențialul unui partid cu peste 350.000 de membri, caracterizat prin onestitate, seriozitate și fidelitate a constituit motivul pentru care marile partide ne-au atras în alianțe de dreapta sau de stânga, ne-au folosit pentru atingerea propriilor interese, iar apoi ne-au abandonat”. 

Atac la PMP

Mai mult comunicat scrie cum în 2016 UNPR devenise ”peste noapte”, ”dușmanul tuturor”. ”La aceste încercări perfide cărora le-am rezistat, s-au adăugat și deciziile noastre greșite, materializate în fuziunile cu trei partide aflate în dificultate, respectiv Partidul Inițiativa Națională, PP-DD și, în final, Partidul Mișcarea Populară”, notează sursa citată. 

În ceea ce privește PMP, comunicatul, semnat de președintele Ion Răducanu mai scrie: ”experiența tristă, dobândită prin încercarea eșuată și compromisă de fuziune cu PMP, ne-a arătat adevărata măsură a perfidiei, minciunii, demagogiei și imposturii liderilor acestui partid, care și-a urmărit propriul interes”. 

VEZI AICI DOCUMENTUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel