Universitatea Olimpia Cluj a cucerit Cupa României la fotbal feminin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / U Olimpia Cluj
Foto: Facebook / U Olimpia Cluj
Astăzi s-a disputat Cupa României la fotbal feminin. 

Universitatea Olimpia Cluj a cucerit Cupa României la fotbal feminin, după ce a învins-o pe Heniu Prundu Bârgăului cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), după prelungiri, duminică, în finala disputată pe Arena Francisc Neuman din Arad, scrie Agerpres. 

Golul partidei 



Unicul gol al partidei a fost înscris de Mihaela Ciolacu, din penalty, în minutul 114, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

U Olimpia Cluj a câştigat trofeul pentru a şaptea oară în istorie, reuşind eventul în acest sezon, după ce anterior a cucerit al zecelea său titlu consecutiv de campioană a României.

Cea mai bună jucătoare



Cristina Botojel (U Olimpia Cluj) a fost desemnată cea mai bună jucătoare a finalei, trofeul fiindu-i înmânat de selecţionerul naţionalei feminine, Cristi Dulca.

Meciul a fost arbitrat de Ana Maria Terteleac.

Viitoarea Cupă Mondială feminină va avea loc între 20 iulie şi 20 august 2023

Viitoarea Cupă Mondială de fotbal feminin, organizată în comun de Australia şi Noua Zeelandă, se va desfăşura în perioada 20 iulie - 20 august 2023, a anunţat Federaţia internaţională (FIFA), citat de Reuters, conform Agerpres. 

Stadionul Eden Park din Auckland (Noua Zeelandă) va fi gazda partidei de deschidere a competiţiei, în timp ce finala va avea loc pe Stadium Australia din Sydney.
                                                                   
Metropolele australiene Melbourne, Brisbane, Adelaide şi Perth vor găzdui de asemenea meciuri din cadrul turneului final, la fel ca şi oraşele neozeelandeze Dunedin, Hamilton şi Wellington.                                                                     

Cupa Mondială 2023



Calificările inter-confederaţii, care vor atribui ultimele trei bilete pentru CM 2023, vor avea loc între 17 şi 23 februarie 2023, conform FIFA.         

Cupa Mondială feminină din 2023 va fi prima din istoria acestei competiţii la care vor participa 32 de selecţionate şi va oferi ocazia echipei Statelor Unite, cvintuplă campioană mondială, să-şi apere titlul cucerit în 2019, la turneul din Franţa.                 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel