Universitatea Craiova - Poli Timișoara, final de infarct. Șansă uriașă ratată de olteni
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
U Craiova a remizat pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-1, după o partidă animată de două goluri extrem de spectaculoase. 

Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, ratând șansa de a o devansa, măcar temporar, pe FCSB.

Oltenii au început bine meciul și s-au instalat rapid în jumătatea oaspeților. Au urmat apoi 3 ocazii furtunoase.

Mai întâi, Mitriță a ratat o ocazie mare în minutul 25. Lansat ideal de Băluță, atacantul adus de la Pescara a șutat puternic din interiorul careului, dar Straton a respins în corner.

Straton a fost eroul Timișoarei în prima repriză și a mai blocat două faze importante ale oltenilor, la ocaziile lui Dimitrov (minutul 28) și Mitriță (35).

ACS Poli a deschis scorul total surprinzător în minutul 50, prin Andrei Enescu. Mijoașul a șutat superb de la 16-17 metri, execuție la care Mitrovici nu a avut răspuns, informează GSP.

[citeste si]

Avantajul oaspeților nu a durat însă decât 7 minute. În minutul 57, Radoslav Dimitrov a marcat pentru Craiova cu un șut incredibil de la 20 de metri.

Craiova putea trece în avantaj în minutul 79, dar Mitriță a lovit bara în urma unei lovituri libere executate din unghi.

S-a terminat 1-1, deși oltenii au fost periculoși în finalul partidei, precum la ocazia din minutul 88, când Straton, poate cel mai bun jucător al oaspeților, a blocat providențial șutul lui Burlacu.

În urma rezultatului de egalitate, U Craiova a ratat șansa de a o devansa pe FCSB. Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, cu 51 de puncte, astfel că în play-off vor porni cu 26 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel