Universitatea Craiova-CFR Cluj, rezultat final. Titlul de campioană pare decis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
CFR Cluj a câștigat în deplasare, la Universitatea Craiova și este foarte aproape de a câștiga un nou titlu de campioană în Liga 1.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 pe stadionul Ion Oblemenco.

Scorul a fost deschis în minutul 4 de Păun Alexandru, la prima atingere de balon, după ce în același minut l-a înlocuit pe tânărul Gîdea. 

Universitatea Craiova a reușit egalarea aproape imediat, prin Baiaram, în minutul 11. Acesta a fost scorul pauzei, într-o primă repriză foarte tensionată în care CFR Cluj a încasat nu mai puțin de trei cartonase galbene, printre avertizați fiind și antrenorul Edi Iordănescu.

CFR Cluj a câștigat însă meciul, după ce în repriza a doua a mai reușit să înscrie două goluri: în minutul 68, Ciprian Deac a făcut 2-1 pentru clujeni, iar în minutul 74 Păun Alexandru a reușit dubla și a devenit omul meciului, ducându-i pe clujeni spre un nou titlu de campioană.

În acest moment, CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu un avans de patru puncte față de FCSB, care are un meci mai puțin disputat, dar are o deplasare foarte grea la Sepsi Sfântu Gheorghe. Mai sunt doar două meciuri de disputat în Liga 1, fără restanța FCSB-ului, care, dacă nu reușește să se impună la Sfântu Gheorghe se poate resemna cu locul 2. 

Ambele meciuri dintre Universitatea şi CFR din sezonul regular s-au încheiat cu 0-0, dar craiovenii au câştigat în play-off în Gruia cu 2-1.

Universitatea Craiova-CFR Cluj, sinteza meciului



Universitatea Craiova - FC CFR 1907 Cluj 1-3 (1-1), Stadion "Ion Oblemenco" - Craiova
Au marcat: Ştefan Baiaram (12), respectiv Adrian Păun (4, 74), Ciprian Deac (68).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel