Unionistul George Simon, campanie de strângere de semnături
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
George Simion
George Simion
Candidatul independent al mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, demarează campania de colectare de semnături pentru înscrierea în cursa electorală din luna mai.

Liderul unionist a lansat un apel către românii de pretutindeni pentru a se implica în strângerea celor 100.000 de semnături necesare. Caravana România Mare în Europa, însoțită de tineri unioniști, în frunte cu George Simion, va fi prezentă în localitățile țării pentru a informa cetățenii despre programul candidaturii mișcării unioniste la alegerile europarlamentare și pentru a colecta cele 100.000 de semnături.
„Resursa mea, ca independent, sunt oamenii, așa că îi rog pe aceștia să mă ajute, fie strângând semnături în localitatea lor, fie alături de mine, în caravană. Numai împreună putem duce mesajul Unirii în Parlamentul European. Cele 100.000 de semnături reprezintă primul pas pentru o Românie Mare în Europa. Avem această bătălie de purtat și de câștigat”, a declarat George Simion.


Caravana „România MARE în Europa” a debutat în județul Timiș pe 31 ianuarie și va continua după următorul calendar:


5 februarie - județul Arad;
6 februarie - județul Bihor;
7 februarie - județul Sălaj;
8 februarie - județul Maramureș;
9 februarie - județul Suceava;
10 februarie - județul Botoșani;
11 februarie - județul Neamț;
12 februarie - județul Bacău;
13 februarie - județul Vrancea;
14 - 15 februarie - județul Buzău.

Temele abordate 


Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

VEZI ȘI:

Platforma Unionistă Acțiunea 2012, o nouă conducere. George Simion: Azi am predat ștafeta

George Simion, liderul unioniștilor, și-a anunțat candidatura


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel