Unii oameni se identifică drept extratereștrii. Cred că au venit pe Pământ pentru a ghida omenirea către „epoca de aur”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Oamenii stelelor, sau semințele stelare (n.r. #starseed), sunt indivizi care cred că au venit pe Pământ din alte dimensiuni pentru a ajuta la vindecarea planetei și pentru a ghida omenirea către „epoca de aur” – o perioadă de mare fericire, prosperitate și realizări.

S-ar putea să sune puțin nebunesc, dar o căutare pe internet a termenului (n.r. star seed) aduce peste 4 milioane de rezultate și există zeci de oameni care postează videoclipuri pe TikTok, Instagram și Facebook care cred că provin dintr-o altă lume. Conținutul cu termenul #starseed are peste 1 miliard de vizualizări pe TikTok, potrivit Science Alert.

Spre deosebire de „sufletele pământului”, despre care se spune că se reîncarnează pe Pământ, semințele stelare cred că au venit de pe o altă planetă pentru a se naște aici. Semințele stelare cred că există legături între tărâmurile divine și Pământ și că pot ajunge în alte galaxii prin meditație.

De asemenea, semințele stelare cred că pot comunica în „limbajul luminii” – o formă de comunicare despre care se spune că ocolește limitările umane și este limbajul sufletului.

Adepții susțin că există mai multe moduri de a spune dacă ești o sămânță stelară. Acestea includ căutarea unui sens în viață și sentimentul de lipsă de apartenență. A fi spiritual și a avea un puternic simț al intuiției (cunoaștere) sunt, de asemenea, calități ale unei semințe stelare.

De asemenea, se spune că sunt empatici, sensibili și au mai multe probleme de sănătate fizică și mentală, deoarece sufletele lor nu sunt obișnuite să aibă un corp uman. Semințele stelare vor să ajute umanitatea. Dar ei sunt copleșiți de viața de pe Pământ și astfel se reîncarcă petrecând timp singuri.

Adepții spun, de asemenea, că semințele stelare au dorința de a explora și experimenta noi culturi și sfere, care îi ajută să ofere apoi perspective noi asupra existenței. Exemplele includ noi teorii despre societate, intervenții holistice în sănătate, gânduri despre extratereștri și civilizații antice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel