”UNELTELE” lui Coldea. Dragomir: Trei jurnaliști în biroul lui Coldea. Cine a dat ”dovadă de independență”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Colonelul SRI Dragomir a dezvăluit trei nume de jurnaliști care au intrat în biroul lui Coldea în 2012. El i-a numit ”uneltele” lui Coldea. Aceștia ar fi fost folosiți de Coldea în interes personal.

”Când mă refer la perioada de final a generalului Coldea, fac o distincție față de ce se întâmplă azi in Serviciu. Observ cu plăcută surprindere că au loc evoluții în Serviciu.

Ca să facem delimitarea între SRI-ul actual și cel dinainte, v-aș propune sintagma, în loc de SRI Coldea - SRL Coldea. Domnul Coldea a transformat serviciul într-un SRL în beneficiu personal și politic.

Acest lucru s-a întâmplat printr-un interes al setei de putere”, a declarat Daniel Dragomir la Antena 3.

Acesta a dat trei nume sonore de jurnaliști care, în 2012, un an cu multe evenimente pe scena politică, au intrat în biroul lui Florian Coldea.

Încep prin a vă spune trei nume. Unul dintre ei este Dan Turturică. Al doilea este Dan Tapalagă. Și a treia persoană este Sorina Matei. La Sorina Matei s-a discutat în cercurile SRI despre ea. Dădea dovadă de independență și nesupunere. Cred că aceasta e și una din explicațiile prin care azi Sorina Matei spune lucrurilor pe nume”, a precizat colonelul SRI Daniel Dragomir.

Colonelul Dragomir a spus că a văzut mai mulți jurnaliști în biroul lui Coldea, dar nu vrea să dea mai multe nume în momentul de față.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel