Unele gospodine pun cartofi în pantofi. Explicația e simplă
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Unele gospodine pun cartofi în pantofi. Explicația e simplă. Sursa foto: freepik.com
Unele gospodine pun cartofi în pantofi. Explicația e simplă. Sursa foto: freepik.com
Din cartofi poți pregăti diferite feluri de mâncare. Cu toate acestea, această legumă are utilizări suplimentare, nealimentare. De exemplu, știi că poți pune cartofi în pantofi? 

Aceste sfaturi de mai jos îți vor fi de folos. Să ne imaginăm următoarea situație: ai ales pantofi noi în magazin, i-ai probat și i-ai cumpărat.

Ai venit acasă și ai început să porți pantofii noi în fiecare zi. Și atunci se întâmplă un lucru înfricoșător: îți dai seama că nu ghicit numărul. Și nu este întotdeauna posibil să schimbi pantofii. Ce îți rămâne de făcut?

Coșul de gunoi nu trebuie ținut sub chiuvetă sau în cămară. Gospodinele pricepute au dezvăluit motivul

Să-i arunci sau să-i porți în continuare, chiar dacă îți provoacă durere?  Există o cale de ieșire din situație, chiar dacă este neobișnuită.

Secretul este că pune întinde pantofii cu ajutorul cartofilor. Cine ar fi crezut că un cartof ar avea o astfel de aplicație ciudată.

De fapt, nu este nimic surprinzător în asta pentru cineva care este familiarizat cu proprietățile cartofilor. Totul ține de umiditate, care va ajuta la întinderea pielii pantofilor. În timpul nopții, cartofii se vor usca, iar toată umezeala va fi absorbită de pantofi.

Cum se folosesc șosetele vechi? Vei regreta că le-ai aruncat înainte

Cu ajutorul cartofilor, poți întinde delicat doar zona din față a pantofului. Pentru a implementa trucul, curăță doi cartofi de mărimea potrivită. După aceea, înfășoară cartofii curățați cu un prosop de hârtie sau un ziar. Cartofii  înfășurați se îndeasă în pantofi și se lasă peste noapte. Asta este tot.

Mașina de spălat va fi ca nouă: gospodinele cu experiență folosesc un singur produs

În cele din urmă, merită să pun cartofi în pantofi nu doar pentru a le schimba dimensiunea, ci și pentru a elimina un miros neplăcut. Funcționează cel mai bine cu pantofii din piele. Cu modelele de țesături, trucul nu va funcționa.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel