Unei firme de curierat i s-a suspendat activitatea
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Comisarii de la Protecția Consumatorilor au suspendat temporar activitatea unei firme de curierat.

Decizia a fost luată după ce au descoperit mai multe nereguli, conform unui comunicat emis miercuri de CRPC.

"Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov a desfăşurat o acţiune de control la depozitul unei firme de curierat, respectiv a operatorului economic Ghiduşul Trans, din Braşov. În urma abaterilor constatate, comisarii au aplicat următoarele sancţiuni: 3 amenzi contravenţionale, în valoare de 6.500 de lei şi oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor", se arată în comunicatul citat, potrivit Agerpres.

Firma nu avea autorizații de funcționare

Conform sursei citate, în cadrul controlului, comisarii de la Protecția Consumatorului au descoperit un depozit complet neigienic și insalubru, cu acumulări de praf și moloz, inadecvat pentru depozitarea produselor alimentare. În acest spațiu erau păstrate, în același loc, produse de diverse tipuri, de la vopsele lavabile, articole tehnice, centrale termice, articole de menaj și până la produse alimentare.

Totodată, au fost găsite în depozit produse (saltele) cu ambalajul deteriorat. De asemenea, operatorul economic nu avea autorizații de la DSV, DSP, și nici avize de funcționare de la Primărie și ISU, și nu a prezentat Registrul Unic de Control.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel