Data actualizării:
Data publicării:

Unde și-a petrecut concediul părintele Vasile Ioana. Un loc de vis unde sunt oameni cuminți și faini

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video Facebook Părintele Vasile Ioana
Captură video Facebook Părintele Vasile Ioana
Preotul Vasile Ioana a dezvăluit unde și-a petrecut concediul. 

Este vorba de Colibița, un loc pe care preotul îl consideră o o destinație superbă cu natură, mult aer curat, oameni frumoși și ne îndeamnă să punem Colibița pe lista noastră deoarece merită din plin. 

„Doamne ajută, dragi mei!

Sunt în concediu la Colibița și n-am putut să nu fac un filmuleț să vă arăt frumusețile acestui loc. Este un loc atât de frumos, un rai, ozon mult. Aici sus, un vârf de parcurs, un traseu montan superb, Tăul Zânelor. Aici suntem pe o creastă a unui munte de unde se vede atât de frumos Lacul Colibița. Pace multă, oameni faini, este un loc liniștit. Toată zona Bistriței, toată zona prundului Bârgăului este plină de natură sălbatică, plină de bucurie, flori frumoase, natură curată, neturistică. Asta îmi place foarte mult.

Veniți la Colibița fraților și veți găsi oameni faini! Noi stăm la Panormic, un loc de vis unde sunt oameni cuminți și faini, oameni care ne-au stat la dispoziție și ne stau la dispoziție ca să ne fie bine în vacanță.

Haideți și voi la Colibița și nu o să vă pară rău. Asta este un adevărat rai al nostru, al românilor. Avem locuri extraordinare, haideți să le explorăm împreună!

Doamne ajută de la Colibița!”, a spus părintele Vasile Ioana pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel