Unde se mută bucureștenii care fug de aglomerația Capitalei: Caută să câștige timp. ”Oferă liniște și relaxare. Foarte accesibile la preț”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Bucureștenii fug în weekenduri de Capitala sufocată și sufocantă. Dar unde pleacă? Este o tendință care a început să fie observată din pandemie, segmentul fiind în continuă creștere. 

”A existat întotdeauna segmentul de oameni care și-au dorit întotdeauna... care-și doresc să dețină o locuință de vacanță sau de weekend, care nu este foarte departe de București (nu se află nici în zonele limitrofe, precum în localitățile din Ilfov n.r.), însă oferă liniște și relaxare față de toată aglomerația din Capitală. Se găsesc terenuri foarte accesibile la preț. Este un segment bine delimitat, care a început să crească mai ales după pandemie” a spus expertul imobiliar Diana Micu, în emisiunea ”Totul despre bani”, realizată de Mihai Ciobanu, la DCNewsTV,  DCBusiness și DCNews.

Conform acesteia, cele mai atractive zone sunt cele în care urmează să se investească ”bugete serioase” în infrastructură. ”Cea mai mare problemă a Bucureștiului e legată de trafic, care este din ce în ce mai aglomerat și mai dificil de parcurs și atunci automat oamenii tind să se orienteze către zonele în care investițiile în infrastructură ușurează traficul și stilul de viață, prin câștigarea unui timp prețios. Atunci, sigur că și dezvoltatorii trebuie să se orienteze către zone unde cererea este ridicată”. 

Expertul imobiliar a punctat că sunt proiecte publicate care ne spun ce urmează și că zonele vor crește enorm de mult.  

Vezi mai multe sfaturi și detalii în emisiunea video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel