Unde se află plaja desemnată cea mai frumoasă din lume - Video în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol unde se află plaja desemnată a fi cea mai frumoasă din lume.

Când vine vorba despre plaje, Australia are, fără îndoială, unele dintre cele mai bune. Dar un loc din Queensland a fost desemnat cel mai frumos din lume de de revista de specialitate Conde Nast Traveler, săptămâna aceasta.

Plaja Palm Cove se află în fruntea listei datorită nisipului său alb pudrat, apei cristaline și cerului turcoaz. Cu toate acestea, plaja Palm Cove este situată într-o regiune infestată de crocodili şi, la sfârşitul anului trecut, ciclonul tropical Jasper a afectat restaurantele şi hotelurile sale de lux, dar animalele periculoase și vremea sălbatică nu au contat atât de mult atunci când a fost făcut clasamentul, plaja respectivă învingând în fața rivalilor din Hawaii, Grecia și Fiji.

Primarul Terry James crede că atuurile naturale ale acestei plaje o fac să merite să fie considerată cea mai bună din lume.

"Recunoașterea Palm Cove ca plajă numărul unu din lume de către o revistă de călătorie și un site web premiat validează doar ceea ce localnicii știu deja despre Palm Cove", a spus James, scrie NDTV.

Cât costă cazarea în apropierea acestei plaje

În apropierea plajei Palm Cove sunt multe hoteluri, iar turiștii pot găsi cazări pentru toate gusturile. În plus, acum hotelierii ar veni și cu mai multe reduceri. Peppers Beach Club și Spa Palm Cove, ar oferi acum o reducere de 61%.

Pentru 799 USD pentru trei nopți, turiștii se pot aștepta la o vacanță perfectă într-un hotel de lux care se mândrește cu o serie de facilități, inclusiv restaurante, o piscină tip lagună inspirată de plajă, bar și spa.

Un alt hotel - The Reef House, are în prezent o reducere de 53%, de la 1.499 USD per cameră pentru trei nopți. Acesta este situat la marginea pădurii tropicale Daintreee, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, pe de o parte, și lângă apele turcoaz ale Marii Bariere de Corali, pe de altă parte, scrie 7news.

Multe alte plaje din Australia au fost incluse pe listă, inclusiv plaja Wategos de lângă Byron Bay, plaja Mona Vale din suburbiile de nord ale Sydney și Noosa din Queensland. Alți candidați de top au fost Honopu Beach din insula Kauai din Hawaii, Ora Beach din Indonezia și Dune du Pilat din Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel