Data publicării:

Unde poți vota pentru europarlamentare dacă ești la mare? Secțiile de vot care sunt aproape de plaje / FOTO

Autor: Loredana Iriciuc | Categorie: Politica
WhatsApp
Unde poți vota pentru europarlamentare dacă ești la mare? Secțiile de vot care sunt aproape de plaje / FOTO DCNEWS
Unde poți vota pentru europarlamentare dacă ești la mare? Secțiile de vot care sunt aproape de plaje / FOTO DCNEWS
Cetățenii români sunt chemați astăzi, 9 iunie, la urne pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul European. Chiar dacă ești în vacanță la mare, participarea ta la acest proces democratic este esențială. 

Dacă te afli pe litoralul românesc, află că sunt câteva secții de votare chiar pe lângă plaje și nu trebuie să-ți întrerupi prea mult relaxarea pentru a-ți exercita dreptul de vot.

Iată câteva locații unde poți vota.

În Mamaia găsești secția de votare 211, situată pe Bd. Mamaia, la Vila 26. Este la doar câteva minute de mers pe jos de plajă, astfel încât poți vota rapid și apoi să te întorci la soare și mare. 

În Constanța, dacă te-ai decis să vizitezi centrul istoric, Piața Ovidiu sau Portul Turistic, poți vota la secția 1, 2 și 3, din cadrul Colegiului Național Mihai Eminescu (strada Traian 19).

De asemenea, este secție de vot în apropiere de Delfinariu și plaja Reyna: secțiile 181, 182, 183, 184, 185, 186 din cadrul Liceul Industrial Energetic Constanța (Bulevardul Mamaia 284).

Secția 190 din cadrul Grădiniței cu program prelungit nr. 145 este aproape de plaja Trei Papuci.

În Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand” găsiți secția 195. Ajungi acolo introducând pe Google Maps strada Unirii, nr. 28. Este aproape de plaja Modern, zona Zoom Beach. 

Asigură-te că ai la tine un act de identitate valabil. Fără acesta, nu vei putea vota!

Să avem un viitor european mai bun!

Votul pentru Parlamentul European este o oportunitate de a influența politica europeană, care are un impact direct asupra vieților noastre. De la reglementări economice la politici de mediu și sociale, deciziile luate la Bruxelles afectează fiecare stat membru al Uniunii Europene, inclusiv România.

Participarea la vot este modul nostru de a ne exprima opiniile și de a alege liderii care vor reprezenta interesele noastre la nivel european. Fiecare vot contează și poate face diferența în configurarea viitorului Europei.

Așadar, indiferent unde te afli astăzi, ia-ți câteva minute pentru a-ți exercita acest drept fundamental. Votul tău contează!

Să avem un viitor european mai bun!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel