Unde locuiești, la casă sau la bloc? Răspunsul unui brașovean e ”Da”. Asta după ce și-a construit, legal, casă... pe bloc. Cum a fost posibil
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
În Brașov, există o casă pe bloc. 

La Brașov, a avea o casă construită pe bloc nu este deloc o noutate. În spațiul public, au apărut imagini, din cartierul Răcădău, care arată că o casă a fost construită pe acoperișul unui bloc de 8 etaje. 

Poliția Locală Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, a făcut verificări după ce informația a apărut în spațiul public. Ei au constatat că acea construcție este perfect legală, având o vechime de peste 10 ani. Accesul se face pe o scară metalică, prin scara blocului. 

”Spațiul verificat apare în extrasul de Carte Funciară și există contract de vânzare cumpărare din anul 2013, fapt pentru care nu se pot dispune măsuri. Nu au fost executate alte lucrări de la cumpărarea acestuia” arată oficialii Poliției Locale Brașov, pentru BizBrașov.

”Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului” au mai răspuns oficialii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel