Un ZIAR revine pe piață. Subiectul de pe prima pagină
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ziarul ”Oglinda” revine. 

Fondat de Dan Diaconescu în 1994, ziarul revine în print, după 14 ani. Subiectul care l-a făcut faimos pe Dan Diaconescu, cazul Elodia, este pe prima pagină.

Sorin Voinea este directorul ziarului. Tot el l-a condus până când a fost închis. Mare parte din echipă actuală a lucrat și pe vremea lui Dan Diaconescu la ziar. 

”Am preluat de la Dan Diaconescu brandul. Sperăm că Dan Diaconescu va fi eliberat în toamnă. Deocamdată, cinci ani nu se poate implica în proiect. Va fi un fel de comentator de pe margine. Invitat să ne vorbească, poate, despre cărţile pe care le-a scris. Fostul cotidian se relansează acum ca bilunar, în format mic, cu 24 de pagini color. Prima ediţie a fost tipărită în 15.000 de exemplare, iar preţul este de 5 lei”, a declarat Sorin Voinea, directorul Oglinda, pentru Paginademedia.ro.

Ziarul Oglinda a fost fondat în anul 1994 de Dan Diaconescu. Cotidianul şi-a încetat difuzarea în anul 2003, când Diaconescu a început demersurile pentru deschiderea postului de televiziune OTV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel