Data publicării:

Un youtuber a fost îngropat de viu timp de 7 zile: Agonie mentală

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
MrBeast, cel mai popular creator de conţinut pe Youtube, s-a alăturat, în cele din urmă, platformei X/Captura Youtube
MrBeast, cel mai popular creator de conţinut pe Youtube, s-a alăturat, în cele din urmă, platformei X/Captura Youtube
Youtuber-ul MrBeast i-a făcut pe cei claustrofobi să fugă în coline după ce a fost îngropat de viu timp de o săptămână în ultima sa provocare, așa cum se vede într-un videoclip cu peste 57 de milioane de vizualizări, care i-a cauzat "agonie mentală".

"Vă rog să nu încercați asta acasă", a avertizat MrBeast, alias Jimmy Donaldson, în descrierea clipului pentru cei 212 de milioane de abonați ai săi.

Tânărul a devenit cel mai popular și bogat Youtuber din lume. Se spune că el câștigă între 3 și 5 milioane de dolari pe lună din venituri publicitare - datorită videoclipurilor sale scandaloase și din ce în ce mai costisitoare cu provocări.

Acestea au inclus totul, de la numărătoarea până la 100.000 și având concurenții să navigheze printr-un "labirint cu laser" în stil "Resident Evil".

În cea mai recentă cascadorie uluitoare, senzația de pe rețelele de socializare a decis să fie îngropat în pământ timp de șapte zile, așa cum a făcut personajul interpretat de Uma Thurman în "Kill Bill".

Pentru a porni în această călătorie subterană, Donaldson, îmbrăcat în costum, a fost coborât în pământ într-un sicriu transparent de ultimă generație, echipat cu hrană și apă ca un fel de vampir futuristic.

De asemenea, au echipat sarcofagul omului cu camere pentru a înregistra videoclipul și pentru a se asigura că nu s-a întâmplat nimic neprevăzut.

În cele din urmă, Donaldson a vrut ca prietenii săi să folosească un excavator pentru a arunca 20.000 de kg de pământ deasupra sicriului, sigilând eficient Youtuber-ul sub suprafață.

"Încredințez viața mea acestui sicriu pentru următoarele șapte zile", a declarat Donaldson în timp ce se afla în camera sa de hibernare.

În ciuda măsurilor de precauție, "somnul de șapte zile în pământ" s-a dovedit a fi o provocare psihologică. A fost redus la lacrimi de mai multe ori în timpul îngropării sale voluntare, inclusiv atunci când a fost eliberat din sicriu.

Existau și preocupări că nu ar putea să se ridice în picioare din cauza cheagurilor de sânge din picioarele sale, rezultate din statul într-un spațiu restrâns pentru atât de mult timp.

Noroc că această teamă nu s-a materializat niciodată, iar Donaldson a finalizat temporar fără probleme.

Făcând acest lucru, el a distrus recordul său anterior stabilit în 2021, când a fost îngropat de viu timp de 50 de ore.

În plus față de cascadoriile care îți stârnesc fiori, Donaldson este cunoscut și pentru numeroasele sale acte de filantropie, unele dintre ele fiind controversate.

Aceste fapte caritabile includ dăruirea unei mașini unui ospătar, ajutarea persoanelor surde să audă și achiziționarea unei întregi cartiere, astfel încât angajații săi și familia sa să poată trăi în lux.

Celebritatea de pe internet a fost recent criticată după ce a finanțat construcția a 100 de puțuri în Africa pentru a furniza apă potabilă curată la aproximativ 500.000 de oameni.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel