Data actualizării:
Data publicării:

Un vagon dintr-un tren încărcat cu combustibil a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat. Traficul feroviar se desfășoară pe un singur fir

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres
FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres
Un vagon dintr-un tren privat de marfă, încărcat cu combustibil, a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat. 

Transportul feroviar între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat, pe raza regionalei SRCF Galați, se desfășoară pe un singur fir după ce un vagon-cisternă al unui tren de marfă încărcat cu combustibil a deraiat, a transmis Compania Națională de Căi Ferate CFR S.A într-un comunicat de presă. 

”Deraierea vagonului, de un boghiu, s-a produs în jurul orei 12:30, pe firul I, între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat, la km 158+875. Garnitura privată, care aparține operatorului GFR, are în compunere 33 de vagoane încărcate cu combustibil și asigura un transport pe relația Brazi - Borzești Bacău.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, trenurile de călători, care sunt programate să tranziteze zona respectivă, circulă pe intervalul Zoița - Râmnicu Sărat doar pe firul II, din ambele sensuri.

De asemenea, facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Galați va acorda sprijin tehnic necesar operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagonului respectiv, astfel încât reînscrierea în circulație a garniturii de marfă să se realizeze în condiții de siguranță", au transmis reprezentanții CFR în comunicatul menționat.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuze călătorilor pentru eventualele întârzieri care se pot înregistra în circulație, din cauza retrasării traficului feroviar doar pe un singur fir în intervalul orar necesar desfășurării intervențiilor de repunere pe șină a vagonului deraiat.

Citește și: Nouă vagoane încărcate cu cereale au deraiat între Craiova și Caracal. Circulația este întreruptă, iar cinci trenuri au fost anulate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel