Un ucigaş s-a întors la locul faptei şi s-a dat mare în faţa poliţiştilor: Oraşul ăsta e al meu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură Video
Captură Video
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a comis o crimă, iar apoi a revenit la locul faptei în stare de ebrietate şi s-a lăudat că nu poate fi prins. 

Marek Hecko a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru uciderea lui Adrian Ellingford, tată a doi copii, în Essex, Anglia. Ellingford a murit pe 25 iulie, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. 

Hecko, însă, a revenit la locul faptei şi s-a lăudat agenţilor că oraşul este al său, în timp ce bea dintr-o sticlă de coniac.

"Știu ce s-a întâmplat", s-a lăudat el în fața polițiștilor. "Cunosc persoanele... implicate. Știu doar că un tip a venit aici și a bătut un tip“.

"Dacă nu mă aveți pe mine, nu știți ce s-a întâmplat. O să vă gândiți la mine, dar nu voi fi eu, pentru că nu aveți nicio dovadă. Acest oraș este al meu".

Hecko a fost arestat şi acuzat pentru crimă. Ulterior, acesta a spus în cadrul procesului că a văzut la ştiri ce s-a întâmplat, şi de asta a mers la locul crimei, doar că ştirea nu se afla nicăieri pe internet sau pe reţelele de socializare în acel moment. 

"Din momentul în care aceasta a fost declarată o investigație de crimă, echipa noastră a lucrat neobosit pentru a aduna camere de supraveghere, declarații și pentru a compila dovezile necesare pentru a-l acuza pe Hecko.

În ciuda cantității uriașe de muncă din spatele scenei, am făcut din sprijinirea familiei lui Adrian o prioritate, iar ofițerii noștri de legătură cu familia au făcut o treabă incredibilă încă de la început. A fost un atac care a lăsat doi copii fără tată“, a spus inspectorul-șef detectiv Louise Metcalfe.

Soția victimei susține că acesta a fost o persoană foarte grijulie: "A fost un om bun, mereu dispus să își ajute prietenii și vecinii dacă se aflau într-o încurcătură. Era muncitor și grijuliu și nimic nu era prea mult pentru el. Se oferea chiar și voluntar la grupul de cercetași al băieților în mod regulat.

Faptul că a trebuit să le spun amândurora că iubitul lor tată nu se va mai întoarce niciodată acasă a fost cel mai dureros și mai sfâșietor lucru pe care a trebuit să îl fac vreodată. Au 12 și 10 ani și nu sunt cu adevărat suficient de mari pentru a aprecia cu adevărat ceea ce au pierdut“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel