Un turist a plecat acasă cu tot cu frigiderul unei pensiuni din Vama Veche / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 aug 2022, 13:31
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un turist a fost filmat în timp ce a furat un frigider dintr-o pensiune din Vama Veche.

Reprezentanta unei pensiuni din Vama Veche a postat pe un grup de Facebook imagini cu un turist surprins în timp ce fură frigiderul din incinta pensiunii.

În imagini se poate observa cum un bărbat se uită la un mic frigider, pare că se gândește câteva clipe, apoi îl scoate din priză, îl ia în brațe și pleacă.

„Cum să faci așa ceva?”, se întreabă ea.

Bărbatul care a furat un frigider din Vama Veche a fost identificat de polițiști.

„La data de 23 august, bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a anunțat Poliția, scrie Adevărul.

Plaje lărgite în zonele Jupiter-Neptun şi Balta Mangalia-Venus-Aurora. Licitaţia a fost câştigată de olandezi

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a semnat contractele pentru lărgirea plajelor în zonele Jupiter - Neptun şi Balta Mangalia - Venus - Aurora, au informat, miercuri, reprezentanţii instituţiei. Câştigătoarea licitaţiei este compania olandeză Van Oord Dredging and Marine Contractors BV, care efectuează în prezent lărgirea plajelor la Eforie Nord şi Eforie Sud. "Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a semnat contractele pentru execuţia lucrărilor aferente Lotului 8 - Jupiter - Neptun şi Lotului 9 - Balta Mangalia - Venus - Aurora, care sunt incluse în proiectul cu finanţare europeană "Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020)". În urma finalizării procedurii de licitaţie firma câştigătoare este compania olandeză Van Oord Dredging and Marine Contractors BV, Rotterdam cu peste 150 de ani de experienţă în construcţii hidrotehnice marine, care în prezent implementează lucrările de protecţie costieră pe Lotul 5 - zona Eforie Sud şi cordon Eforie Nord - Eforie Sud", se arată într-un comunicat de presă transmis de ABADL.

Conform sursei citate, în cadrul proiectului cofinanţat din POIM 2014-2020, lucrările de protecţie costieră prevăzute pentru Lotul 8 Jupiter - Neptun constau, printre altele, în îndepărtarea/reabilitarea şi consolidarea, respectiv extinderea structurilor costiere existente; înnisipare plajă - aproximativ 25 de ha; execuţia de structuri costiere noi conectate cu ţărmul; schemă de protecţie costieră pe o lungime a ţărmului de 2550 metri liniari; construcţia a 3 structuri de recif artificial. Lucrările de protecţie costieră prevăzute pentru Lotul 9 Balta Mangalia - Venus - Aurora constau în îndepărtarea/reabilitarea şi consolidarea, respectiv extinderea structurilor costiere existente; execuţia de structuri costiere noi conectate cu ţărmul; înnisipare artificială - plajă nou creată de aproximativ 31 ha şi alte lucrări specifice (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?