Data publicării:

Un tren s-a defectat la Posada și a lăsat călătorii 'cu ochii în soare' să se descurce pe cont propriu

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un tren privat defect la Posada le-a creat mari neplăceri luni dimineață călătorilor care au ales operatorul Regio Călători pentru a ajunge de la București la Brașov.

Automotorul din compunerea trenului R 11031 a plecat din Gara de Nord din București luni la ora stabilită prin mersul trenurilor, 10,05, și ar fi trebuit să ajungă la stația Brașov la ora 13,02. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, deoarece automotorul diesel s-a defectat la Posada, după ce la Ploiești Vest fusese cuplat cu un altul care venea de la Iași, scrie Club feroviar.

”44 de minute întârziere la sosirea în Posada hc. Trenul a fost modificat între Posada hc și ultima stație. Este posibil ca pe această porțiune să fie anulat, să circule cu un alt număr sau pe o rută modificată”, se arată pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA. Trenul a fost anulat, iar călătorii au fost lăsați să se descurce pe cont propriu.

Nu este prima defectare a unui automotor al Regio Călători pe ruta București Nord-Brașov și retur. În urmă cu nici două luni, Club Feroviar a relatat despre cazul în care două trenuri ale acestui operator s-au defectat în aceeași zi. Prima oară s-a defectat un automotor Alstom seria X 72500, iar al doilea, sosit în ajutor, același model, s-a defectat și el, așa că pasagerii au fost nevoiți să se descurce pe cont propriu. Acum, avem de-a face cu alt tren privat defect la Posada.

Iar vinerea trecută trenul R 11039 operat tot de Regio Călători a plecat din București Nord la ora 20,41, cu destinația finală Brașov, unde trebuia să ajungă la 23,40. A ajuns însă cu 379 de minute întârziere, a doua zi la 6 dimineața, după ce automotorul s-a defectat la Chitila, iar, apoi, a avut dificultăți în a urca panta de la Câmpina la Predeal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel