Urmărește emisiunea live
Un traficant de droguri a fost săltat de pe malul bălții, de la o partidă de pescuit
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un traficant de droguri a fost săltat de pe malul bălții, de la o partidă de pescuit  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un traficant de droguri a fost săltat de pe malul bălții, de la o partidă de pescuit / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un traficant de droguri care era pasionat de pescuit a fost săltat chiar în timpul unei partide, de pe malul bălții.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, cercetat pentru trafic de droguri, a fost reținut de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta se afla pe malul bălții, la o partidă de pescuit, când oamenii legii i-au spus să-și strângă lansetele pentru că trebuie să meargă la secție.

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea mai mare, care se ocupa cu comercializarea de droguri sintetice. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior judecătorul de drepturi și libertăți luând deciza de a-i da mandat de arestare pentru 30 de zile.

“La data de 07.05.2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Vaslui, județul Vaslui, la persoane bănuite de săvârșirea unor operațiuni ilegale cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație legală. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada martie- mai 2021, persoanele bănuite ar fi desfășurat activități de procurare, depozitare și vânzare către consumatori de pe raza județului Vaslui a unor produse susceptibile a avea efecte psihoactive, din clasa cannabinoizilor sintetici.

În urma perchezițiilor și depistărilor efectuate, au fost ridicate diferite cantități de materie vegetală, un cântar electronic, un grinder și diverse sume de bani, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale. În cauză a fost reținut pe o durată de 24 de ore un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui (…).

Cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Activitățile au fost efectuate cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, iar acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a I.G.P.R.” precizează reprezentantul IPJ Vaslui, potrivit Vremea Noua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel