Un telefon lansat în 2022 se RUPE extrem de uşor. Probleme pentru clienţi - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captura Video
Captura Video
Un telefon care a fost lansat în 2022 nu a trecut testele de rezistenţă. Acesta poate fi rupt în două cu mâna. 

Este vorba despre oneplus 10 PRO, telefon care, deşi are componente premium, nu are şi rezistenţă. 

OnePlus 10 Pro aduce un ecran AMOLED cu tehnologie LTPO de nouă generație, panou de 6.7 inch cu rezoluție QHD+, 1 miliard de culori și rată de refresh de 120Hz, respectiv protecție Gorilla Glass Victus. Integrează în ecran și scanner-ul de amprente optic.

Smartphone-ul oferă procesor Snapdragon 8 Gen1 la interior și sosește în configurații cu 8 GB RAM și 128/256 GB stocare flash sau 12 GB RAM și 256 GB stocare flash UFS 3.1, fără slot microSD. Avem cameră frontală de 32 mpx, iar în spate un setup foto triplu (48 mpx wide OIS + 8 mpx telephoto zoom optic 3.3x + 50 mpx ultra-wide) cu tehnologie Hasselblad și bliț dual-tone, scrie mobilissimo.ro.

Bun, dar nu rezistă 

Conform JerryRigEverything, un canal de youtube unde este testată rezistenţa telefoanelor, OnePlus 10 PRO a picat testul. 

Chiar dacă este un telefon realizat din metal și sticlă, la fel ca multe dintre cele mai solide telefoane de pe piață, acesta nu pare să fie gândit pentru a rezista și la îndoituri. Telefonul efectiv se rupe dacă pui presiune asupra lui, fiind absolut irecuperabil în urma procesului. Astfel, dacă ții telefonul în buzunarul din spate și te așezi pe el, s-ar putea să ai o surpriză neplăcută, scrie şi go4it.ro.

Samsung va folosi plastic de la plase de PESCUIT la toate telefoanele din gama Galaxy

Samsung a anunțat că are în plan să utilizeze la unele componente plastic provenit din plasele de pescuit oceanic, care se găsesc în cantități uriașe în mările și oceanele planetei.

Astfel, potrivit unui comunicat remis de compania sud-coreeană, plasticul din plasele de pescuit se va regăsi în toate modelele de telefoane Galaxy, începând cu acest an.

Noul material are ca scop „minimizarea impactului nostru asupra mediului și promovarea unui stil de viață mai durabil”, spun cei de la Samsung.

Compania susține că impactul pe care îl au plasele de pescuit este perceput în mică măsură de opinia publică. Astfel, deși imaginile cu milioanele de PET-uri aruncate în oceane sunt mult mai des întâlnite, Samsung arată că plasele de pescuit sunt la fel de nocive pentru mediu, din moment ce, anual, sunt aruncate în ocean 640.000  de tone de plase, producând daune ireversibile coralilor și habitatelor marine. Prin urmare, colectarea și reciclarea acestui tip de plastic este importantă pentru „menținerea curățeniei oceanelor noastre, precum și pentru conservarea planetei și a viitorului nostru colectiv”, se mai arată în comunicat. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel