Un taximetrist a fost ”plătit” cu pumni la Oradea. Agresorul, prins de jandarmi - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Drept răsplată pentru cursa efectuată, în loc de bani, un taximetrist din Oradea a primit un pumn în față, conform unui comunicat de presă emis de Jandarmeria Bihor. 

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 00.30, pe timpul misiunii de patrulare, echipajul de jandarmi a fost oprit în zona Bulevardului Cantemir din municipiul Oradea de către un șofer de taxi, cu rugămintea de a-l urma deoarece un coleg de-al lui are probleme.

”Ajunși la locul indicat, jandarmii au văzut un bărbat care prezenta urme de sânge în zona feței. După ce s-au asigurat că nu necesită îngrijiri medicale și nu solicită intervenția ambulanței, jandarmii bihoreni au plecat în căutarea agresorului. La scurt timp, pe malul pârâului Peța a fost identificat un tânăr de 23 de ani, a cărui semnalmente corespundeau cu descrierea făcută de taximetristul agresat. După ce și-au declinat calitatea, jandarmii au trecut la identificarea acestuia.

A încercat să fugă de jandarmi

Având în vedere că acesta a refuzat să se legitimeze, încercând chiar să fugă, jandarmii l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, neînțelegerea a plecat de la faptul că ajuns la destinație, clientul a motivat că nici el, nici partenera lui nu au bani la ei, dar să aștepte că-i va aduce imediat.

Agresorul ”s-a simțit jignit” pentru că taximetristul i-a oferit cursa cadou

Taximetristul a replicat că este în regulă, doar că se grăbește și să accepte cursa drept cadou. În acel moment tânărul a declarant că s-a simțit jignit și a lovit cu piciorul portiera mașinii. În momentul în care acesta a observat că taximetristul cere ajutor colegilor pe stație acesta i-a mai aplicat o lovitură în zona feței, spărgându-i ochelarii și fugind”, au povestit jandarmii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel