Un tată și-a reclamat copilul la Poliție pe motiv că umblă infectat cu SARS-CoV-2 prin oraș
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un tată și-a reclamat copilul la Poliție pe motiv că umblă infectat cu SARS-CoV-2 prin oraș   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un tată și-a reclamat copilul la Poliție pe motiv că umblă infectat cu SARS-CoV-2 prin oraș / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un bistrițean infectat cu SARS-CoV-2 nu a respectat carantina, drept pentru care tatăl său l-a reclamat la Poliție.

Un bistrițean a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2 și i s-a impus izolarea la domiciliu. Acesta nu a ascultat de autorități, plecând în oraș. Tatăl său a anunțat poliția, transmite Bistrițeanul.

Un apel la 112 mai neobișnuit, aseară. Un tată anunța faptul că fiul său a plecat de acasă. Motivul de îngrijorare, deși „juniorul” avea 36 de ani, se referea la faptul că acesta era infectat cu SARS-CoV-2 și ar fi trebuit să stea în izolare.

Bărbatul a fost găsit, internat în spital și s-a ales cu dosar penal.

Ce au spus cei de la IPJ Bistrița-Năsăud

„Aseară, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Vizat de comiterea faptei este un bărbat de 36 de ani, din municipiul Bistrița față de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au depistat în zona autogării din Bistrița, fiind sesizați de tatăl acestuia cu privire la faptul că, deși a fost confirmat pozitiv Sars-Cov2, a plecat de la domiciliu. Bărbatul a fost internat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit”, a transmis IPJ BN.

BILANȚ 2 noiembrie. Ziua recordului de morți în România. Măcel în rândul nevaccinaților

Până ieri, 2 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.666.097 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 8.636 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.073 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 160 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

Până astăzi, 48.664 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 01.11.2021 (10:00) – 02.11.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 591 de decese (279 bărbați și 312 femei), din care 5 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita,  Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel