Un tată din Satu Mare și-a abuzat și bătut băiatul de 5 ani ca să-și convingă soția să vină acasă din străinătate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 vină acasă din străinătate / Foto: Pixabay, de Alexa
vină acasă din străinătate / Foto: Pixabay, de Alexa
Caz șocant în Satu Mare. Un tată și-a abuzat sexual și bătut băiatul de 5 ani ca să-și convingă soția să se întoarcă acasă din străinătate.

Un copil de doar 5 ani din Satu Mare a fost abuzat sexual și bătut crunt chiar de tatăl lui. Bărbatul de 31 de ani din Carei și-ar fi chinuit băiatul ca s-o oblige, astfel, pe soția plecată în străinătate să se întoarcă acasă, relatează Pro Tv. Mai mult, individul a filmat totul și i-a trimis imaginile șocante soției sale.

"Băiatul de 5 ani a rămas în grija tatălui în casa familiei, din Carei după ce soția a plecat la muncă în străinătate. Individul de 31 de ani a pus la cale un plan monstruos pentru a-și convinge partenera să revină în țară. Individul s-a filmat în timp ce își lovea copilul, astfel încât lacrimile celui mic să o determine pe mama acestuia să revină acasă. Mai mult, individul și-ar fi abuzat și sexual fiul. Femeia a anunțat autoritățile din România și cu ajutorul unei mătuși a reușit să primească sprijinul polițiștilor.", a relatat jurnalista Teodora Suciu.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru de viol și violență în familie. Copilul a fost dus la spital pentru investigații medicale, iar medicii au confirmat agresiunea sexuală. Ela fost luat de urgență din familie dus într-un centru social, unde va începe un program de consiliere psihologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel