Un tânăr și-a pierdut viața în mod tragic în Alba. L-a întâlnit pe președintele Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Un incident teribil s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 17 august, în comuna Ciuruleasa, județul Alba, unde un tânăr de 20 de ani a decedat în curtea gospodăriei.

Tânărul, Cristian Faur, a fost absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, urmând apoi cursurile Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Potrivit surselor ziarulunirea.ro se pare ca tânărul a alunecat încercând să-și ajute un vecin și ar fi căzut cu spatele în pânza de circular.

Fostul primar al comunei Ciuruleasa, actual deputat de Alba, Radu Tuhuț, transmite condoleanțe familiei și multă putere.

Tânărul a publicat pe pagina sa de socializare în 2017 o imagine în care apare alături de alți colegi în uniformă și de soții Iohannis. 

„La Cotroceni de Ziua Europei. Premianții colegiului la olimpiadele naționale. Poză cu președintele României”, a scris Cristian la descrierea imaginii. 

Cazuri de electrocutare - tragedii în lanț

Mai multe tragedii au avut loc în țară, adolescenții urcându-se pe tren pentru a se fotografia sau pur și simplu pentru adrenalină. 

Un adolescent s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon de tren pentru a face selfie. Incidentul s-a produs în orașul Roman, iar victima a fost transportată la spital, potrivit Mediafax.

ISU Neamț transmite că apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut sâmbătă, 14 august, la ora 20:15. Pompierii au fost anunțați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Roman și a fost electrocutată. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

În data de 8 august, două adolescente au avut aceeași soartă. Două adolescente în vârstă de 14, respectiv 15 ani, au suferit arsuri după ce s-au urcat pe un tren de marfă, garat în staţia Roman, scrie Agerpres.  O a treia adolescentă, care s-a urcat şi ea pe tren, a scăpat nevătămată, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie, adolescentele au fost degajate de pe trenul de marfă pe care se aflau. Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la faţa locului, două dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conştiente şi cooperante. O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la membrele drepte (superior şi inferior), fiind asistată de către echipajul SAJ, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană de 13 ani nu prezintă arsuri sau alte efecte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel