Un tânăr prins cu o bicicletă furată le-a spus polițiștilor că voia să ajungă mai repede acasă
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 20 apr, 09:30
Foto ilustrativ / Imagine de Huỳnh Mai Nguyễn de la Pixabay
Un tânăr prins după ce i-a furat bicicleta unui copil de 15 ani le-a spus polițiștilor că era sătul de mers pe jos și voia să ajungă mai repede acasă. 

Un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Vatra Dornei, le-a cerut ajutor polițiștilor după ce bicicleta îi fusese furată din fața magazinului Kaufland. Un echipaj rutier plecat în urmărire a reușit să dea de autor, care „s-a scuzat” că merge de trei zile pe jos și voia să ajungă mai repede acasă.

Duminică, în jurul orei 14.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de minorul de 15 ani, care a relatat că în timp ce cumpăra mâncare de la Grill Kaufland bicicleta rezemată de un pilon i-a fost furată. Minorul a relatat că nu a lipsit de lângă bicicletă mai mult de zece minute.

După aproximativ o oră, pe DN 17, pe raza satului Mestecăniș, comuna Iacobeni, polițiști au identificat un tânăr care se deplasa cu o bicicletă de culoare neagră, modelul celei sustrase. Pe bicicletă era un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în comuna Horodniceni, care a declarat că de trei zile merge pe jos, venind din comuna Prundu-Bârgăului, județul Bistrița, și a luat bicicleta pentru a ajunge mai repede acasă.

Polițiștii i-au restituit minorului bicicleta și au deschis dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Sursă: Monitorul de Suceava Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro